Privat hjemmepleje i Aarhus

Privat hjemmehjælp & praktisk hjælp i Aarhus

Din private hjemmepleje i Aarhus og resten af Jylland

Er du borger i Aarhus Kommune og allerede visiteret til hjemmepleje eller praktisk hjælp, kan du frit vælge Svane Pleje som privat udbyder for din hjemmepleje og praktiske hjælp.

Vi har mere end 20 års erfaring som privat udbyder af hjemmepleje og hjemmehjælp. Vi er vant til at samarbejde med mange eksterne partnere som fysioterapeuter, lægefagligt personale og kommunens medarbejdere, og kan let og gnidningsfrit overtage din pleje, praktiske hjælp eller rehabilitering. Hvad end det er dag, aften, nat og på hverdage og i weekender. Vi ved hvor vigtig omsorgsfuld og professionel pleje er.

Hos os er du altid i fokus, og vi arbejder hele tiden på at levere vi helhedspleje med udgangspunkt i at skabe en meningsfuld tilværelse for dig.

Privat hjemmepleje i Aarhus

Fritvalgsordningen giver dig mulighed for at vælge din personlige leverandør af privat hjemmepleje

Fritvalgsordningen

Frivalgsordningen giver dig mulighed for frit selv at bestemme, om du ønsker hjælp fra det kommunale eller en privat leverandør af hjemmepleje og hjemmehjælp i dit hjem. Uanset hvad du vælger, så er det gratis for dig. Er du allerede visiteret hjælp og ønsker at flytte din pleje fra det kommunale til Svane Pleje, så skal du blot meddele det til visitationen i din kommune, så klarer vores planlæggere i Svane Pleje resten.

Fast team af hjemmehjælpere sikrer din personlige pleje og hjemmehjælp

Afdelingen i Aarhus er beliggende på Egsagervej nær Brabrand sø – og tilbyder faste teams og faste omsorgshjælpere til både personlig pleje og praktisk hjælp, som du eller dine kære har behov for. Det betyder, at du som borger under Svane Pleje møder de samme veloplagte og venlige medarbejdere i hverdagen og derfor ved du altid hvem der varetager din pleje og praktisk hjælp. Vores teams består af kompetente og omsorgsfulde social- og sundhedshjælpere, assistenter og omsorgshjælpere, så du er sikret den helt rigtige pleje og hjælp.

Personlig hjemmehjælp med udgangspunkt i dine behov

Det er vigtigt for os, at alle vores borgere føler sig trygge ved at modtage hjælp i eget hjem. Derfor sørger vi altid for at begå os med stor respekt for dig og dit hjem. Vi vil gerne gøre vores borgeres dage så gode som overhovedet muligt. Derfor yder vi en personlig omsorg for den enkelte. Uanset alder tilbyder vi både praktisk hjælp og personlig pleje. På den måde er vi med til at sikre, at vores borgere får en øget livskvalitet.

Vi tilbyder muligheden for tilkøbsydelser, når du har behov for ekstra hjælp

Hos private leverandører af hjemmepleje kan du altid tilkøbe ekstra hjælp ud over den tid, du er bevilliget af kommunen. Hos Svane Pleje tilbyder vi muligheden for tilkøb til alt som kan hjælpe hverdagen. Fra gåture, aflastning, rengøring, tøjvask, oprydning, hjælp til påklædning, en tur til svømning, hundeluftning eller hvis du blot mangler en ledsager til biografen.

Vi sikrer at du møder de samme ansigter – også når det gælder din private rengøring og hjemmeservice og vores personale sørger for, at dine behov og ønsker bliver opfyldt. Det betyder, at der holdes styr på de individuelle aftaler, som vi sammen fastlægger i tæt dialog med dig og dine kære.

Vi dækker hele Aarhus Kommune

Svane Pleje er en af Jyllands største leverandører af privat hjemmepleje og praktisk hjælp. Vi har mere end 400 medarbejdere ansat på tværs af vores 11 afdelinger. De har alle hjertet på rette sted, og sætter en ære i at give vores borgere den bedste pleje.

Som privat leverandør dækker vi hele Aarhus Kommune, herunder: Aarhus C, Aarhus N, Aarhus V, Åbyhøj, Brabrand, Brendstrup, Egå, Hasselager, Højbjerg, Lystrup, Risskov, Skæring, Tilst og Viby J. Tøv ikke med at tage kontakt til afdelingen og hør mere om, hvad vi i Svane Pleje kan tilbyde dig. Vores fantastiske Svane Pleje team i Aarhus glæder sig til at høre fra dig.