Svane Pleje Skanderborg

Privat hjemmepleje & praktisk hjælp i Skanderborg

Din private hjemmepleje i Skanderborg
og resten af Jylland & Fyn

Er du borger i Skanderborg Kommune og allerede visiteret til hjemmepleje eller praktisk hjælp, kan du frit vælge Svane Pleje som privat udbyder for din hjemmepleje og praktiske hjælp.

Vi har mere end 20 års erfaring som privat udbyder af hjemmepleje og hjemmehjælp. Hvad end du har brug for hjælp om dagen, aftenen, natten og på hverdage og i weekender. Vi ved hvor vigtig omsorgsfuld og professionel pleje er, så derfor er du altid i fokus hos os.

Vi arbejder helhedsorienteret med udgangspunkt i at skabe en meningsfuld tilværelse for vores borgere i samarbejde med kommunens og lægefagligt personale.

Frit Valg giver dig mulighed for at vælge, hvem der skal varetage din pleje

Fritvalgsordningen

Frivalgsordningen giver dig mulighed for frit selv at bestemme, om du ønsker hjælp fra det kommunale eller en privat leverandør af hjemmepleje og hjemmehjælp i dit hjem. Uanset hvad du vælger, så er det gratis for dig. Er du allerede visiteret hjælp og ønsker at flytte din pleje fra det kommunale til Svane Pleje, så skal du blot meddele det til visitationen i din kommune, så klarer vores planlæggere i Svane Pleje resten.

Som borger får du et fast team af hjælpere

Skanderborg-kontoret er beliggende på Egsagervej i Aarhus. Vi tilbyder faste teams og faste omsorgshjælpere til både personlig pleje og praktisk hjælp, som du eller dine kære har behov for. Det betyder, at du som borger under Svane Pleje møder de samme veloplagte og venlige medarbejdere i hverdagen og derfor ved du altid hvem der varetager din pleje og praktisk hjælp. Vores teams består af kompetente og omsorgsfulde social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og omsorgshjælpere, så du er sikret den helt rigtige pleje og hjælp.

Personlig og omsorgsfuld pleje som støtter dig i at blive selvhjulpen

I kommunen er der fokus på, at praktisk og personlig hjælp ydes med det mål at gøre borgeren i stand til at klare sig selv med støtte fra deres hjemmeplejere, hvis det er muligt. Da plejen foregår i borgerens eget hjem, er det er vigtigt for os, at alle vores borgere føler sig trygge ved at modtage hjælp. Vi sørger altid for at begå os med stor respekt for dig og dit hjem og gøre vores borgerens dage så gode som overhovedet muligt. Vi yder personlig omsorg for den enkelte uanset alder, som sikrer at vores borgere får en øget livskvalitet.

Muligheden for at tilkøbe ekstra plejeydelser eller aflastning

Hos private leverandører er det muligt at tilkøbe ekstra hjælp ud over den tid, du er bevilliget af kommunen. Du bestemmer selv, hvordan du bruger den ekstra tid. Det kan være alt fra ønske om en gåtur, aflastning, rengøringshjælp, oprydning, hjælp til påklædning, en tur i svømmehal, hundeluftning eller behov for en ledsager til biografen.

Vi har et team af rengøringspersonale ansat, som sikrer at du møder de samme ansigter – også når det gælder din private rengøring og hjemmeservice. Vores personale sørger for, at dine behov og ønsker bliver opfyldt. Vi sørger for, at der holdes styr på de individuelle aftaler, som vi sammen fastlægger i tæt dialog med dig og dine kære.

Vi dækker hele Skanderborg Kommune

Svane Pleje er en af Jyllands største leverandører af privat hjemmepleje og praktisk hjælp. Vi har mere end 400 medarbejdere ansat på tværs af vores 11 afdelinger og mere end 20 års erfaring med privat hjemmepleje. Vores medarbejdere har alle hjertet på rette sted, og sætter en ære i at give vores borgere den bedste pleje.

Vi dækker hele Skanderborg Kommune, bl.a. områderne: Voerladegård, Ejer, Tåning, Tebstrup, Hylke, Virring, Fruering, Gram, Stilling, Mesing, Hårby, Veng, Nørre Vissing, Svejstrup, Boes, Alken, Vrold, Boes, Gammel Rye, Ry, Alling, Firgårde, Javngyde, Låsby, Høver, Galten, Skjørring, Sjelle, Herskind, Skovby, Storring, Stjær, Adslev og Hørning.

Svane Pleje teamet i Skanderborg glæder sig til at høre fra dig.