Frit Valg Svane Pleje i Aalborg

Privat hjemmepleje & praktisk hjælp i Aalborg

Din private hjemmepleje i Aalborg Kommune

Er du borger i Aalborg Kommune og allerede visiteret til hjemmepleje eller praktisk hjælp, kan du frit vælge Frit Valg Svane Pleje som privat udbyder for din hjemmepleje og praktiske hjælp uden, at det koster dig noget.  

Frit Valg Svane Pleje har siden 2014 leveret pleje og praktisk bistand til borgere i Aalborg Kommune. 

Som en del af Svane Pleje har vi mere end 20 års erfaring som privat levenrandør af hjemmepleje og hjemmehjælp. Vi er vant til at samarbejde med mange eksterne partnere, og kan let og gnidningsfrit overtage din pleje, praktiske hjælp eller hverdagsrehabilitering. Hvad end det er dag, aften, nat og på hverdage og i weekender.

Hos os er du altid i fokus, og vi arbejder hele tiden på at levere helhedspleje med udgangspunkt i at skabe en meningsfuld tilværelse for dig.

Frit Valg Svane Pleje – Din personlige valg af leverandør

Fritvalgsordningen

Under Serviceloven har du mulighed for frit selv at bestemme hvem du ønsker, skal varetage din hjemmepleje og hjemmehjælp i dit hjem. Uanset om du vælger det kommunale eller en privat leverandør, så er det gratis for dig. Er du visiteret hjælp og ønsker at flytte din pleje fra det kommunale til Frit Valg Svane Pleje, så skal du blot meddele det til visitationen i din kommune, så klarer vores kontorpersonale resten.

Du får et fast team af personlige hjemmehjælpere

Afdelingen i Aalborg ligger på Stigsborgvej. Vi tilbyder faste teams og faste omsorgshjælpere til både personlig pleje og praktisk hjælp, som du eller dine kære har behov for. Det betyder, at du som borger under Svane Pleje møder de samme veloplagte og venlige medarbejdere i hverdagen og derfor ved du altid hvem der varetager din pleje og praktisk hjælp. Vores teams består af kompetente og omsorgsfulde social- og sundhedshjælpere, assistenter og omsorgshjælpere, så du er sikret den helt rigtige pleje og hjælp.

Værdighed og tryg pleje som hjælper dig til selvhjælp

I kommunen er der fokus på, at praktisk og personlig hjælp ydes med det mål at gøre borgeren i stand til at klare sig selv med støtte fra deres hjemmeplejere, hvis det er muligt. Da plejen foregår i borgerens eget hjem, er det er vigtigt for os, at alle vores borgere føler sig trygge ved at modtage hjælp. Vi sørger altid for at begå os med stor respekt for dig og dit hjem og gøre vores borgerens dage så gode som overhovedet muligt. Vi yder personlig omsorg for den enkelte for at skabe en stabil og tryg hjemmepleje for dig og dine kære.

Mulighed for tilkøbsydelser

Hos private leverandører af hjemmepleje og hjemmehjælp har du mulighed for at tilkøbe ekstra hjælp til alt som kan hjælpe hverdagen for dig og dine kære. Vi tilbyder tilkøb af alt fra gåture, aflastning, rengøring, tøjvask, oprydning, hjælp til påklædning, en tur til svømning, hundeluftning eller en eftermiddag med en ledsager til biografen.

Vi sikrer at du møder de samme ansigter – også når det gælder din private rengøring og hjemmeservice.

Samarbejde med NETVÆRKET

NETVÆRKET er et privat tilbud, der løser socialpædagoriske opgaver. De har eksisteret siden 2003 og varetager opgaver som bl.a.: Efterværn, kontaktpædagogstøtte og bostøtte, støtte til familier med hjemmeboende børn, mentorstøtte og samtaleforløb. 

NETVÆRKET og Frit Valg Svane Pleje tilbyder at løse opgaver for borgere med komplekse psykiske og somatiske diagnoser. Frit Valg Svane Pleje og NETVÆRKET sørger for, at hjælpen sker via en koordineret indsats, hvilket giver store fordele for borgeren, de pårørende og myndighed. 

Tag endelig fat i os eller NETVÆRKET for at høre nærmere. 

Din private hjemmehjælp i hele Aalborg Kommune

Svane Pleje er en af Danmarks største leverandører af privat hjemmepleje og praktisk hjælp. Vi har mere end 600 medarbejdere ansat på tværs af vores 16 afdelinger. De har alle hjertet på rette sted, og sætter en ære i at give vores borgere den bedste pleje.

Vi dækker hele Aalborg, herunder: Farstrup, Valsted, Sebbersund, Bislev, Nibe, Skalborg, Svenstrup J, Nøvling, Skalborg, Gistrup, Storvorde, Mou, Egense, Klattrup, Dokkedal, Kongerslev, Hals, Nørresundby, Vester Hassing, Gandrup, Vodskov, Tylstrup og Vadum.

Tøv ikke med at kontakte os. Vi er mere end klar til at varetage din hjemmepleje og imødekomme dine behov for personlig og privat hjemmehjælp. Det fantastiske team hos Frit Valg Svane Pleje Aalborg glæder sig til at hjælpe dig.