Svane Pleje Silkeborg

Privat hjemmepleje & praktisk hjælp i Silkeborg

Din private hjemmepleje i Silkeborg Kommune

Som borger i Silkeborg Kommune kan du frit vælge Svane Pleje som privat udbyder for din hjemmepleje, hvis du er visiteret til det.

Hos Svane Pleje har vi 25 års erfaring som privat udbyder af hjemmepleje og hjemmehjælp. Vi er derfor vant til at samarbejde med mange eksterne partnere som fysioterapeuter, lægefagligt personale og kommunens medarbejdere, og kan let og gnidningsfrit overtage din pleje, praktiske hjælp eller rehabilitering. Hvad end det er dag, aften, nat og på hverdage og i weekender.

Vi ved hvor vigtig omsorgsfuld og professionel pleje er. For os er det vigtigt, at de mennesker, vi arbejder for mødes med omsorg og nærvær.

Er du visiteret til hjælp, så er det gratis for dig at vælge Svane Pleje som din private leverandør af hjemmepleje

Fritvalgsordningen

Frivalgsordningen giver dig mulighed for frit selv at bestemme, om du ønsker hjælp fra det kommunale eller en privat leverandør af hjemmepleje og hjemmehjælp i dit hjem. Uanset hvad du vælger, så er det gratis for dig. Er du allerede visiteret hjælp og ønsker at flytte din pleje fra det kommunale til Svane Pleje, så skal du blot meddele det til visitationen i din kommune, så klarer vores planlæggere i Svane Pleje resten.

Fast team af hjemmehjælpere sikrer din personlige pleje og hjemmehjælp

Afdelingen i Silkeborg er beliggende på Glarmestervej. Vi tilbyder faste teams og faste omsorgshjælpere til både personlig pleje og praktisk hjælp, som du eller dine kære har behov for. Det betyder, at du som borger under Svane Pleje møder de samme veloplagte og venlige medarbejdere i hverdagen og derfor ved du altid hvem der varetager din pleje og praktisk hjælp. Vores teams består af kompetente og omsorgsfulde social- og sundhedshjælpere, assistenter og omsorgshjælpere, så du er sikret den helt rigtige pleje og hjælp.

Vi støtter dig i din hverdag

I Silkeborg kommune er der fokus på, at praktisk og personlig hjælp ydes med det mål at gøre borgeren så vidt muligt i stand til at klare sig selv med støtte fra deres hjemmeplejere. Det er vigtigt for os, at alle vores borgere føler sig trygge ved at modtage hjælp. Derfor sørger altid for at begå os med stor respekt for dig og dit hjem og gøre vores borgerens dage så gode som overhovedet muligt.

Når du har behov for ekstra rengøringshjælp

Hos private leverandører af hjemmepleje kan du altid tilkøbe ekstra hjælp ud over den tid, du er bevilliget af kommunen. Hos Svane Pleje tilbyder vi muligheden for tilkøb til alt som kan hjælpe hverdagen. Fra gåture, aflastning, rengøringsservice og -hjælp, tøjvask, oprydning, hjælp til påklædning, en tur til svømning, hundeluftning eller hvis du blot mangler en ledsager til biografen.

Vi har stor forståelse for, at vi kommer i dit private hjem. Vi har et team af rengøringspersonale ansat, som sikrer at du møder de samme ansigter – også når det gælder din private rengøringshjælp og hjemmeservice. Vores personale sørger for, at dine behov og ønsker bliver opfyldt. Og holder styr på de individuelle aftaler, som vi fastlægger i tæt dialog med dig og dine kære.

Vi dækker hele Silkeborg Kommune

Svane Pleje er en af Danmarks største leverandører af privat hjemmepleje og praktisk hjælp. Vi har mere end 600 medarbejdere ansat på tværs af vores 16 afdelinger. De har alle hjertet på rette sted, og sætter en ære i at give vores borgere den bedste pleje.

Som privat leverandør af hjemmepleje i Silkeborg Kommune dækker vi bl.a. områderne: Grauballe, Resenbro, Levring, Brande, Thorning, Kjellerup, Ans, Fårvang, Gjern, Voel, Lysbro, Them, Salten og Bryrup.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis din by eller område ikke er nævnt her. Vi er mere end klar til at varetage din hjemmepleje og imødekomme dine behov for personlig og privat hjemmehjælp. Hele Svane Pleje teamet i Silkeborg glæder sig til at høre fra dig.