Svane Pleje Syddjurs

Privat hjemmepleje & praktisk hjælp i Syddjurs

Din private hjemmepleje i Syddjurs Kommune

Er du borger i Syddjurs Kommune og allerede visiteret til hjemmepleje eller praktisk hjælp, kan du frit vælge Svane Pleje som privat udbyder for din hjemmepleje og praktiske hjælp.

Vi har 25 års erfaring som privat udbyder af hjemmepleje og hjemmehjælp. Vi er vant til at samarbejde med mange eksterne partnere som fysioterapeuter, lægefagligt personale og kommunens medarbejdere, og kan let og gnidningsfrit overtage din pleje, praktiske hjælp eller rehabilitering. Hvad end det er dag, aften, nat og på hverdage og i weekender.

Vi ved hvor vigtig omsorgsfuld og professionel pleje er. Hos os er du altid i fokus, og vi arbejder hele tiden på at levere vi helhedspleje med udgangspunkt i at skabe en meningsfuld tilværelse for dig.

Fritvalgsordningen giver dig mulighed for at vælge din personlige leverandør af privat hjemmepleje

Fritvalgsordningen

Frivalgsordningen giver dig mulighed for frit selv at bestemme, om du ønsker hjælp fra det kommunale eller en privat leverandør af hjemmepleje og hjemmehjælp i dit hjem. Uanset hvad du vælger, så er det gratis for dig. Er du allerede visiteret hjælp og ønsker at flytte din pleje fra det kommunale til Svane Pleje, så skal du blot meddele det til visitationen i din kommune, så klarer vores planlæggere i Svane Pleje resten.

Fast team af hjemmehjælpere sikrer din personlige pleje og hjemmehjælp

Vores afdeling i Syddjurs er beliggende på Vesselbjergvej i Hadsten og tilbyder faste teams og faste omsorgshjælpere til både personlig pleje og praktisk hjælp, som du eller dine kære har behov for. Det betyder, at du som borger under Svane Pleje møder de samme veloplagte og venlige medarbejdere i hverdagen og derfor ved du altid hvem der varetager din pleje og praktisk hjælp. Vores teams består af kompetente og omsorgsfulde social- og sundhedshjælpere, assistenter og omsorgshjælpere, så du er sikret den helt rigtige pleje og hjælp.

Privat hjemmehjælp med udgangspunkt i dine behov

Det er vigtigt for os, at alle vores borgere føler sig trygge ved at modtage hjælp i eget hjem. Derfor sørger vi altid for at begå os med stor respekt for dig og dit hjem. Vi vil gerne gøre vores borgeres dage så gode som overhovedet muligt. Derfor yder vi altid en personlig omsorg for den enkelte.

Tilkøbsydelser, når du har behov for ekstra støtte og hjælp

Hos private leverandører af hjemmepleje kan du altid tilkøbe ekstra hjælp ud over den tid, du er bevilliget af kommunen. Hos Svane Pleje tilbyder vi muligheden for tilkøb til alt som kan hjælpe hverdagen. Fra gåture, aflastning, rengøring, tøjvask, oprydning, hjælp til påklædning, en tur til svømning, hundeluftning eller hvis du blot mangler en ledsager til biografen.

Vi har et team af rengøringspersonale ansat, som sikrer at du møder de samme ansigter – også når det gælder din private rengøring og hjemmeservice. Vores personale sørger for, at dine behov og ønsker bliver opfyldt og videreleveret til vores kontorpersonale. Vi sørger for, at der holdes styr på individuelle aftaler, som vi sammen fastlægger sammen med dig og dine kære.

Vi dækker hele Syddjurs Kommune

Svane Pleje er en af Danmarks største leverandører af privat hjemmepleje og praktisk hjælp. Med mere end 600 medarbejdere ansat i vores 16 afdelinger sætter vi en ære i at yde den bedste pleje til vores borgere.

Gennem vores aftale med kommunen dækker vi hele Syddjurs, herunder bl.a.: Hornslet, Ryomgård, Nimtofte, Kolding, Mørke, Tirstrup, Fuglslev, Handrup, Vrinners, Knebel, Tved, Strands, Esby, Dråby, Ebeltoft, Elsegårde, Øerne og Balle. Så tøv ikke med at tage kontakt til afdelingen og hør mere til, hvad vi kan tilbyde dig hos Svane Pleje.

Vi er mere end klar til at varetage din hjemmepleje og imødekomme dine behov for personlig og privat hjemmehjælp. Hele Svane Pleje teamet i Syddjurs glæder sig til at høre fra dig.