Svane Pleje Aabenraa

Privat hjemmepleje & praktisk hjælp i Aabenraa

Din private hjemmepleje i Aabenraa
og resten af Jylland

Er du borger i Aabenraa Kommune og allerede visiteret til hjemmepleje eller praktisk hjælp, kan du frit vælge Svane Pleje som privat udbyder for din hjemmepleje og praktiske hjælp.

Vi har mere end 20 års erfaring og er vant til at samarbejde med mange eksterne partnere som fysioterapeuter, lægefagligt personale og kommunens medarbejdere. Vi kan derfor let og gnidningsfrit overtage din pleje, hvad end det er dag, aften, nat og på hverdage og i weekender.

Vi ved hvor vigtig omsorgsfuld og professionel pleje er. Hos os er du altid i fokus, og vi arbejder hele tiden på at levere vi helhedspleje med udgangspunkt i at skabe en meningsfuld tilværelse for dig.

Svane Pleje Aabenraa

Et alternativ til den kommunale hjemmepleje

Fritvalgsordningen

Frivalgsordningen giver dig mulighed for frit selv at bestemme, om du ønsker hjælp fra det kommunale eller en privat leverandør af hjemmepleje og hjemmehjælp i dit hjem. Det er gratis for dig at flytte din pleje til en privat leverandør. Så er du allerede visiteret hjælp og ønsker at flytte din pleje fra det kommunale til Svane Pleje, skal du blot meddele det til visitationen i din kommune, så klarer vores planlæggere hos Svane Pleje resten.

Fast team af hjemmehjælpere

Vest for Aabenraa Fjord ligger vores afdeling i Aabenraa på Kometvej. Vi har faglært personale, som brænder for faget og som ønsker, at give den gode oplevelse i forbindelse med din personlige pleje. Hos Svane Pleje arbejder vi teambaseret. Det betyder, at du som borger møder de samme veloplagte og venlige medarbejdere i hverdagen. Du ved dermed du altid hvem der varetager din pleje eller praktiske hjælp.

Personlig og tryg pleje og støtte

I kommunen er der fokus på, at praktisk og personlig hjælp ydes med det mål at gøre borgeren i stand til at klare sig selv med støtte fra deres hjemmeplejere. Da plejen foregår i borgerens eget hjem, er det er vigtigt for os, at alle vores borgere føler sig trygge ved at modtage hjælp. Vi sørger altid for at begå os med stor respekt for dig og dit hjem og gøre vores borgerens dage så gode som overhovedet muligt. Vi yder personlig omsorg for den enkelte uanset alder, som sikrer at vores borgere får en øget livskvalitet.

Vi tilbyder muligheden for tilkøbsydelser, når du har behov for ekstra hjælp

Hos os har du mulighed for at tilkøbe ekstra hjælp til alt som kan hjælpe hverdagen for dig og dine kære. Vi tilbyder tilkøb af alt fra gåture, aflastning, rengøring, tøjvask, oprydning, hjælp til påklædning, en tur til svømning, hundeluftning eller en eftermiddag med en ledsager til biografen.

Vi har et team af rengøringspersonale ansat, som sikrer at du møder de samme ansigter – også når det gælder din private rengøring og hjemmeservice. Vores personale sørger for, at dine behov og ønsker bliver opfyldt. Vores personale gør sig umage med at forstå, netop dine personlige behov og ønsker og efterkomme disse ønsker bedst muligt.

Vi dækker hele Aabenraa Kommune

Svane Pleje er en af Jyllands største leverandører af privat hjemmepleje og praktisk hjælp. Vi har mere end 400 medarbejdere ansat på tværs af vores 11 afdelinger. De har alle hjertet på rette sted, og sætter en ære i at give vores borgere den bedste pleje.

Vi dækker hele Aabenraa Kommune herunder, bl.a. Løjt Kirkeby, Genner, Hellevad, Ravsted, Bylderup-Bov, Burkal, Rens, Tinglev, Padborg, Kruså, Hjordkær og Stubbæk.

Tøv ikke med at kontakte os. Vi er mere end klar til at varetage din hjemmepleje og imødekomme dine behov for personlig og privat hjemmehjælp. Hele Svane Pleje teamet i Aabenraa glæder sig til at høre fra dig.