Svane Pleje Favrskov

Privat hjemmepleje & praktisk hjælp i Favrskov

Din private hjemmepleje i Favrskov

Er du borger i Favrskov Kommune og visiteret til hjemmepleje, står det dig frit for at vælge Svane Pleje som privat udbyder.

Vi har 25 års erfaring som privat udbyder af hjemmepleje og hjemmehjælp. Vi er vant til at samarbejde med mange eksterne partnere som lægefagligt personale og kommunens medarbejdere, og kan overtage din pleje og praktiske hjælp let og gnidningsfrit.

Vi ved hvor vigtig omsorgsfuld og professionel pleje er. Derfor er du hos os i Svane Pleje altid i fokus, og vi arbejder hele tiden på at levere helhedsorienteret pleje og at skabe en meningsfuld tilværelse for dig.

Fritvalgsordningen giver borgeren valget

Fritvalgsordningen

Svane Pleje er en del af fritvalgsordningen i Favrskov Kommune, som giver borgeren mulighed for at vælge, om at ønske hjælp fra det kommunale eller en privat leverandør af hjemmepleje og hjemmehjælp. Helt uden ekstra omkostninger for dig som borger. Er du derfor allerede visiteret til hjælp af kommunen og ønsker at flytte din pleje over til Svane Pleje, så skal du blot meddele det til visitationen i din kommune, så sikrer vores planlæggere din forflyttelse og opstart hos os.

Du får et fast team af hjemmehjælpere

Vores afdeling i Favrskov ligger på Vesselbjergvej i Hadsten. Som borger hos os bliver du tildelt et fast plejeteam af omsorgshjælpere til både din personlige pleje og praktiske hjælp. Det betyder, at du som borger under Svane Pleje møder de samme veloplagte og venlige medarbejdere i hverdagen. Du ved derfor altid hvem din pleje varetages af mellem vores kompetente medarbejdere. Vores teams består af omsorgsfulde social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og omsorgshjælpere, så du er sikret en stabil og tryg hjemmepleje for dig og dine kære.

Med borgeren i centrum

Det er vigtigt for os, at alle vores borgere føler sig trygge ved at modtage hjælp i eget hjem. Vores medarbejdere sørger derfor altid for at begå sig med stor respekt for dig og dit hjem, når de træder ind ad døren hos dig. Vi vil gerne gøre vores borgeres dage så gode som overhovedet muligt. Derfor yder vi en personlig omsorg for den enkelte. På den måde er vi med til at sikre, at vores borgere oplever livskvalitet og trivsel.

 

Vi tilbyder muligheden for tilkøbsydelser, når du har behov for ekstra hjælp

Hos private leverandører af hjemmepleje kan du altid tilkøbe ekstra hjælp ud over den tid, du er bevilliget af kommunen. Hos Svane Pleje tilbyder vi muligheden for tilkøb til alt som kan hjælpe hverdagen. Fra gåture, aflastning, rengøring, tøjvask, oprydning, hjælp til påklædning, en tur til svømning, hundeluftning eller hvis du blot mangler en ledsager til biografen.

Vi har et team af rengøringspersonale ansat, som sikrer at du møder de samme ansigter – også når det gælder din private rengøring og hjemmeservice. Vores personale sørger for, at dine behov og ønsker bliver opfyldt. Vi sørger for, at der holdes styr på de individuelle aftaler, som vi sammen fastlægger i tæt dialog med dig og dine kære.

Vi dækker hele Favrskov Kommune

Svane Pleje er en af Danmarks største leverandører af privat hjemmepleje og praktisk hjælp. Vi har mere end 600 medarbejdere ansat på tværs af vores 16 afdelinger. De har alle hjertet på rette sted, og sætter en ære i at give vores borgere den bedste pleje.

Vi dækker hele Favrskov Kommune fra Hadsten, Ulstrup, Hammel, Thorsø, Hvorslev, Sall til Hinnerup.

Tøv ikke med at kontakte os. Vi er mere end klar til at varetage din hjemmepleje og imødekomme dine behov for personlig og privat hjemmehjælp. Vi glæder os til at høre fra dig.