Om Svane Pleje

Har du eller en af dine nære behov for personlig pleje eller praktisk hjælp?

 

Svane Pleje har flere end 20 års erfaring med personlig pleje og praktisk hjælp. Vi hjælper i 12 jysk-fynske kommuner herunder: Aabenraa, Aarhus, Favrskov, Faaborg-Midtfyn, Horsens, Kolding, Middelfart, Odense, Silkeborg, Skanderborg, Aalborg og Syddjurs.

Vi har over 600 dygtige og nærværende medarbejdere ansat på tværs af vores afdelinger, og derfor kan vi garantere for vores leveringssikkerhed. Vores medarbejdere løser plejeopgaver hele døgnet på alle årets dage. Medarbejderne har hjertet på rette sted, og sætter en ære i at gøre vores kunder trygge, glade og tilfredse.

Svane Pleje er et omkostningsfrit privat tilbud til visiterede borgere. Som borger har du frit valg omkring, hvilken godkendt leverandør af privat hjemmepleje, der skal levere hjælpen til dig.

Hvis du vælger os, så sørger vi for at matche dig med en medarbejder, hvor vi er sikre på, at der er god kemi.

Hos Svane Pleje får du:

Vi bestræber os på, at de medarbejdere, som udfører opgaverne, har et indgående kendskab til dine behov og forventninger, så vi kan yde en tilfredsstillende og ikke mindst nærværende service.

Vi ønsker at være mere personlige og præcise med vores hjælp, så du får den hjælp, du har behov for. Derfor vægter vi en tæt dialog mellem dig og vores medarbejdere højt.

I Svane Pleje gør vi en dyd ud af at forstå og leve op til den enkeltes behov for pleje og praktisk hjælp med udgangspunkt i de ydelser, som kommunen har visiteret.

Hos Svane Pleje møder du altid hjælpere, der: